Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vitaanyag amely a Cibakházi-Holt-Tisza állapotára, a szakmai értékelések Víz Keretirányelvben, illetve az Országos Vízgyűjtő Gazdálkodási Tervben leírtak, és a valóságban tapasztalható víz minőségi, és ökológiai állapot ellentmondásosságára kívánja felhívni a figyelmet.

A valóság, és az ellentmondásos szakmai értékelések alapján kijelenthető, hogy a Cibakházi-Holt-Tisza egyes szakaszai tekintetében egy ökológiai bombán ülünk!

Felmerülhet a kérdés, hogy egy esetlegesen bekövetkező  ökológiai katasztrófa esetén ki is vállalja a felelősséget?

Vitaanyag, a többségi tulajdonban lévő Cibakházi Nagyközségi Önkormányzat 2011 januárra  tervezett,  -  a Cibakházi-Holt-Tisza jó víz-minőségének, és jó ökológiai állapot VKI célkitűzéseknek elérése, és a helyi, fenntartható hasznosíthatóságának témakörét - tárgyaló testületi ülésére

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

High blood load (hypertension)

(AHakyirrilla, 2018.10.10 01:54)

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-flushing/

Blood arm-twisting: What is ordinary

(Adrissicydrags, 2018.09.05 12:31)

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-alternatives/